YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
ÇAMLIK MAH. LÜTFULLAH KAYALAR CAD. AKDAĞMADENI ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 108 AKDAĞMADENİ / YOZGAT
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlke ve Amaçları Doğrultusunda Çalışan, Değişime ve Gelişmeye Açık, Paylaşımcı, Rehberlik Psikolojik Danışma ve Özel Eğitim Alanında verdiği Hizmetlerle Lider Gösterilecek Kurumlar Arasında Yer Almak
Misyon
Bireylerin kendilerini tanımalarını, problem çözme ve karar verme becerilerini geliştirmelerini, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitime ve mesleğe yönelmelerini ve kendini gerçekleştirmelerini sağlamak. Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin tanılamasını yaparak, eğitimin her kademesinden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak.
Öğretim Şekli :-
Şehir içi ulaşım araçlarıyla
Şehir Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz Akdağmadeni ilçe merkezindedir. Yozgat il merkezine uzaklığı 105 km´dir.