YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ekm

Kurumumuz Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmeni Hatice Çakmak 16.10.2023 tarihinde  Kaymakam Mehmet Tahir İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine yönelik Yerel Hedef: Sınır Koyma konulu çalışmayı gerçekleştirmiştir.

Ekm

Kurumumuz Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmeni Hatice Çakmak 17.10.2023 tarihinde  Yusuf Ziya  İlkokulu 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik Yerel Hedef: Sınır Koyma konulu çalışmayı gerçekleştirmiştir.

Ekm

Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi psikolojik danışmanı Mustafa TAŞ tarafından ilçemiz Yusuf Ziya Ortaokulu 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize 17.10.2023 tarihinde Yerel Hedef: Sınır Koyma konusunda seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Sınır koyma ve önemi, sınır türleri, neden gerekli olduğu ve nasıl sınır koyacağımız konularında bilgilendirmelerde bulunulmuş; sınır koyma etkinlik çalışması ve ardından soru-cevap yapılmıştır.

Ekm

Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanı/Rehber Öğretmeni Resul TÜRKMEN 16.10.2023 tarihinde Şehit Haydar VURAL İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik Yerel Hedef: Sınır Koyma konulu çalışmayı gerçekleştirmiştir.

Ekm

Akdağmadeni Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından ilçemiz Kaymakam Mehmet Tahir İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimize 16.10.2023 tarihinde Yerel Hedef: Sınır Koyma konusunda seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Sınır koyma ve önemi, sınır türleri, neden gerekli olduğu ve nasıl sınır koyacağımız konularında bilgilendirmelerde bulunulmuş, sınır koyma etkinlik çalışması ve ardından soru-cevap yapılmıştır.

Eyl

Katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Hocalarımızın atamalarının hayırlı olmasını ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

Eyl

Kurumumuzu ziyaret eden Yozgat Ak Parti Milletvekili Sayın Süleyman ŞAHAN'a nezaketi ve ziyareti için teşekkür ederiz.

Eyl

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak istişarede bulundular.Çalışmalarından dolayı idarecilere ve öğretmenlere teşekkür ederek ,iyi dileklerle ayrıldılar.